U bevindt zich hier: Home / Projecten / Villapark Lavendel

Villapark Lavendel

- Nieuwbouw villawijk - Aan de rand van de natuur en midden tussen de Loonse en Drunense duinen en het Engelermeer verschijnt Villapark Lavendel. Het gaat totaal om circa 37 villa’s en 10 rijenwoningen. Ons ontwerpconcept is ‘eenheid in verscheidenheid’. De verschillende ontwerpen worden gekenmerkt door natuurlijke vormen, beschutting en geborgenheid. De beeldbepalende kappen van de villa’s reiken tot aan de eerste woonlaag en omarmen als het ware de woningen.

De villa’s zijn standaard zeer compleet, maar er zijn talloze mogelijkheden om de villa naar eigen wens in te delen. Een uitbouw aan de voorzijde, achterzijde, een grotere woonkamer enz.

Naast de vele bouwopties kan de toekomstige bewoner ook nog kiezen tussen verschillende materialen zoals bijvoorbeeld de steenkeuze, rieten dak of een pannendak.
Op deze wijze is geen enkele woning hetzelfde maar ontstaat er wel eenheid.

Wonen in Villapark Lavendel is inderdaad bijzonder. Hier woon je niet alleen heerlijk landelijk en vrij, maar ook ongelooflijk centraal. Met de auto sta je in nog geen tien minuten in de bruisende binnenstad van Den Bosch. Of Waalwijk, hoewel Vlijmen zelf ook alle voorzieningen heeft – van sportclubs tot winkels en van eetcafés tot restaurants.

Hier woon je pas echt buiten. Aan de rand van de natuur en midden tussen de Loonse en Drunense duinen, de IJzeren Man en het Engelermeer. We durven wel te zeggen dat er zo dicht bij Den Bosch maar weinig aanbod is dat kan tippen aan de unieke halfvrijstaande of vrijstaande villa’s in Villapark Lavendel. De statige uitstraling, de indrukwekkende volumes, de lichte ruimtes en de vrije indeelbaarheid van de woningen die het mogelijk maken hem helemaal naar jouw wens en smaak in te richten.

Ontdek nu zelf het bijzondere wonen in Villapark Lavendel:

  • vrijstaande en halfvrijstaande villa’s
  • markante jaren-30-architectuur
  • met spitsboogkappen / paraboolkappen
  • naar keus met riet of pannen gedekt
  • vrij in te delen en uit te bouwen
  • tot 6 slaapkamers mogelijk

De villa’s in Vlijmen zijn standaard zeer compleet, hebben veel lichtinval en een luxe afwerking. Met Lavendel kies je voor klasse en kwaliteit.

Categorie: seriematige-woningbouw
Opdrachtgever: Bouwmaatschappij Merwestreek B.V.
Locatie: Vlijmen (gemeente Heusden)
BVO: - m2
Foto & Video
Wij hebben dit project tijdens deze fases begeleid:

Schetsen
Ontwerp
Bestek
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?
Brand BBA I BBA Architecten
Dam 67
2951 GA Alblasserdam

E-mailadres: info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11


Contactformulier
Telefonische bereikbaarheid
Ma: 08:30 - 17:30
Di: 08:30 - 17:30
Wo: 08:30 - 17:30
Do: 08:30 - 17:30
Vr: 08:30 - 17:30
Za: Gesloten
Zo: Gesloten
kennismaken
Wekelijkse inspiratie op uw tijdlijn?
Like ons op Facebook