Nieuwsbrief

Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.

NIEUWJAARSWENS

Geachte relatie,

Wij bedanken u voor de goede samenwerking en het vertrouwen dat u het afgelopen jaar in Brand BBA I BBA Architecten heeft gesteld.

Ook in het nieuwe jaar staan wij weer graag voor u klaar!

Namens het team van Brand BBA I BBA Architecten wensen wij u goede Kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar.


Bedrijfspand Dordrecht

De vraag: “Waar kan ik mij het beste vestigen als bedrijf, met voldoende groeimogelijkheden naar de toekomst kijkend en echt wil gaan voor duurzaam bouwen, wie kan mij daar optimaal bij ondersteunen en ontzorgen?”

Dibalex vond de weg naar Brand BBA I BBA Architecten. Zij zijn op de hoogte m.b.t. beschikbare kavels, mogelijkheden en prijzen. Zij kennen de stappen in het maken en doorlopen van programma, ontwerp en bouwproces.

Meer info

Modern herenhuis

Een herenhuis is een woning die statigheid en luxe ademt. Dat geld dan ook zeker voor deze villa met zwembad. Dit herenhuis in de omgeving Blaricum Naarden bestaat uit twee volledige woonlagen en een royale zolder. Het ontwerp wordt gekenmerkt door de hoge gootlijn en de hoge plafonds.

Meer info

Moderne duinwoning

Deze moderne woning is gesitueerd in een prachtig gebied midden in de duinen. De duinwoning is opgebouwd uit 3 lagen, souterrain, slaapverdieping en woonverdieping waarbij de woonverdieping haaks op de overige 2 lagen is gepositioneerd.

Meer info

Bedrijfsgebouw met kantoor te Zwijndrecht

Wij hebben de opdracht ontvangen voor het ontwerp en de directievoering van het nieuwe bedrijfsgebouw met kantoor voor K&B van Pelt B.V.
Het bedrijfspand zal gerealiseerd worden op het bedrijventerrein Bakestein in Zwijndrecht.

Meer info

Landelijke woning Uddel

Deze landelijke woning is gesitueerd op een prachtige kavel midden in de bossen van Uddel aan de rand van de Kroondomeinen. Omgeven door veel groen is dit een unieke locatie voor een unieke woning.

Meer info

Notariswoning Nieuw-Lekkerland

In opdracht van een particuliere opdrachtgever hebben wij een ontwerp gemaakt voor een nieuw te bouwen notariswoning in Nieuw-Lekkerland, een rivierdorp in de Alblasserwaard.

Meer info

  Contact Website Nieuws