Schetsen en ontwerp

Van het eerste ontwerp tot aan de oplevering een ervaren, betrouwbare en meedenkende partner. Dat is waar Brand BBA l BBA Architecten voor staat. Ons bureau heeft veel ervaring in de particuliere woningbouw, projecten (zoals bijvoorbeeld nieuwbouwwijken en CPO-projecten), bedrijfs- en wellnessgebouwen. Wij kijken graag met u naar uw wensen en uw budget en weten altijd de juiste persoon uit ons netwerk te benaderen om de opdracht voor u uit te voeren.

Het begint bij een goed ontwerp

Een mooi gebouw begint bij een idee. De ontwerpen van Brand BBA l BBA Architecten kenmerken zich door hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. Ons uitgangspunt voor ieder ontwerp is de wens en het budget van onze opdrachtgever. Onze architecten zoeken vanaf het eerste moment de balans tussen creativiteit en de uitvoerbaarheid van het plan. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en wat de resultaten binnen de gestelde eisen zullen zijn. Hiermee voorkomen we teleurstellingen en onverwachte hoge kosten.

Goedkeuring van alle partijen

In onze projecten staat de samenwerking met de opdrachtgever centraal. Of u nu een bedrijfspand laat bouwen, een particuliere woning of een ander uniek project: uw wensen zijn ons uitgangspunt. Wij houden daarom niet alleen rekening met uw wensen, maar ook met uw budget en adviseren graag over de haalbaarheid van uw project. Na goedkeuring van uw kant zullen wij het schetsontwerp tevens ter goedkeuring bij de betreffende gemeente voorleggen om de juiste vergunningen te verkrijgen.

Schetsen en ontwerp bij Brand BBA l BBA Architecten

Behalve het ontwerp verzorgen wij ook de benodigde vergunningen, engineering en bouwbegeleiding voor uw project zodat u ontzorgt bent. Uw unieke idee kunt u laten verwezenlijken van A tot Z, zodat u een ontwerp krijg waarin u uw wensen herkent. Onze focus ligt altijd op de wensen van de opdrachtgever zelf. Hierdoor kunnen wij een zeer divers portfolio laten zien. Ons kerngedachte is dan ook: samen ontwerpen en realiseren.

Wij bekijken graag uw idee├źn en kijken uit naar een geheel vrijblijvende kennismaking!

Wilt u vrijblijvend een uurtje brainstormen?
Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.
Ochtend
Middag
Avond
Ik ga akkoord met de privacyverklaring.
Portret Personeel
Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

 

Adres- en contactgegevens
Brand BBA I BBA Architecten
Hoofvestiging
Dam 67
2951 GA Alblasserdam
Bezoekadres 2
Stadhoudersweg 71
3039 EA Rotterdam
Bezoekadres 3
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres: info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op