Restauratie en revitalisatie

Van het eerste ontwerp tot aan de oplevering een ervaren, betrouwbare en meedenkende partner. Dat is waar Brand BBA l BBA Architecten voor staat. Ons bureau heeft veel ervaring in de particuliere woningbouw, projecten (zoals bijvoorbeeld nieuwbouwwijken en CPO-projecten), bedrijfsgebouwen en wellness, maar zijn tevens beschikbaar voor restauratie en revitalisatie van monumentale en authentieke woningen. Wij voeren uw opdracht zelf uit en waar nodig benaderen wij de juiste persoon uit ons netwerk om uw unieke project uit te voeren.

Restauratie van monumentale of authentieke panden

Ons bureau heeft ruime ervaring met restauratieprojecten en herontwikkeling van monumentale en/of authentieke woningen, boerderijen en soortgelijke panden, denk bijvoorbeeld aan een aangemerkt Rijksmonument. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de balans is tussen het behouden van de monumentale sfeer en de functionaliteit van het pand, voor nu en in de toekomst.

Respect voor de geschiedenis

Waar bij ons bij nieuw te ontwerpen ver-, aan- of nieuwbouw de wensen van klant centraal staan, staat bij restauratiewerk de ziel van het pand centraal. De herontwikkeling is belangrijk voor de huidige en toekomstige functionaliteit, maar het belangrijkste aspect is dat de monumentale sfeer centraal blijft staan. Onze restauratie architecten zetten respect voor de geschiedenis van het gebouw voorop en gebruiken dat als leidraad bij het ontwikkelen van de restauratie volgens de huidige comforteisen.

Revitalisatie van een bedrijfspand of kantoor

Naast de nieuwbouw van een kantoor of bedrijfspand heeft u ook de mogelijkheid om uw bestaande pand te revitaliseren. Op deze wijze word uw pand weer representatief en klaar gemaakt voor de toekomst.

Brand BBA I BBA Architecten richt zicht hierbij op de kwaliteitsverbetering van bestaande gebouwen. Door lage investeringskosten (ten opzichte van nieuwbouw ) beschikt u na de revitalisatie over een modern en duurzaam gebouw met lagere exploitatiekosten en een flinke reductie van de CO2-uitstoot. Een goede locatie kan op deze manier behouden blijven.

Een goed ontworpen werkomgeving motiveert en inspireert. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat een goed ontwerp in grote mate bepalend is voor een aangename sfeer op de werkvloer welke ten goede komt aan de productie. Op deze wijze wordt uw bedrijfspand weer hét visitekaartje van uw bedrijf of instelling.

Brand BBA l BBA Architecten, uw partner voor restauratie

Als architectenbureau zijn wij vaak de spil in een bouw- of restauratieproces. In onze tak van restauratie en revitalisatie is het belangrijk u te voorzien van de beste restaurateurs en ambachtslieden die voor uw unieke project nodig zijn. Wij voelen ons thuis in het restauratieproces en zorgen ervoor dat planning, kostenbeheersing en de beoogde kwaliteit gewaarborgd zijn. We verwijzen u graag naar ons portfolio waar u voorbeelden kunt bekijken van de bijzondere gebouwen die wij hebben mogen restaureren of verbouwen.

Wij zijn benieuwd naar uw ideeën en kijken uit naar een geheel vrijblijvende kennismaking. 

Wilt u vrijblijvend een uurtje brainstormen?
Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.
Ochtend
Middag
Avond
Ik ga akkoord met de privacyverklaring.
Portret Personeel
Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

 

Adres- en contactgegevens
Brand BBA I BBA Architecten
Hoofvestiging
Dam 67
2951 GA Alblasserdam
Bezoekadres 2
Stadhoudersweg 71
3039 EA Rotterdam
Bezoekadres 3
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres: info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op