Aanbesteding en bouwbegeleiding

Brand BBA l BBA Architecten heeft veel ervaring in de particuliere woningbouw, bedrijfgsgebouwen, kantoren, wellness en projecten (denkt u bijvoorbeeld aan nieuwbouwwijken of CPO-projecten). Wij zijn vanaf het eerste ontwerp tot een de oplevering uw betrouwbare, ervaren en meedenkende partner. De wensen van onze opdrachtgever zijn bij ons het uitgangspunt en we weten dan ook altijd de juiste persoon aan uw opdracht te koppelen en geven transparantie over de mogelijkheden binnen uw budget.

Het vinden van de juiste aannemer

Na de eerste ontwerpfase en het verwerven van de benodigde vergunningen is het tijd om het project uit te gaan besteden aan een aannemer. Maar hoe vindt u een aannemer die kan uitvoeren wat u wilt, binnen het budget wat u beschikbaar gesteld hebt? Wij kunnen de bouwtekeningen uitzetten bij aannemers in ons netwerk.
Vanwege onze uitgebreide ervaring met bouwprojecten voor de particulier, bedrijven en projecten hebben wij een landelijk netwerk waar we op kunnen bouwen. Na het kiezen van een aannemer staan wij u met raad en daad bij bij het begeleiden van uw aan-/ver-/nieuwbouwproject.

Bouwbegeleiding

Wij begeleiden u graag bij de realisering van uw bouwproject. Met Brand BBA l BBA Architecten heeft u een vast aanspreekpunt voor al uw bouwtechnische vraagstukken, helder inzicht op de bouwkosten, kwaliteitsbewaking, professioneel en onafhankelijk bouwadvies en continuïteit in uw bouwproces. Aangezien wij het ontwerp hebben gemaakt kennen wij het project van binnen en van buiten. We vervullen dan ook graag een coördinerende rol om het bouwproject te regisseren en in goede banen te leiden en samen met u te genieten van de oplevering van het eindresultaat.

Bouwteam

Tegenwoordig wordt er ook veel voor een bouwteam gekozen. Eén van onze vast bouwpartners (aannemers) schuift dan aan tijdens het ontwerp van de woning en adviseren vanuit hun specifieke deskundigheid zodat ontwerp en realisatie goed op elkaar afgestemd kunnen worden.

Brand BBA l BBA Architecten

Ons bureau vormt graag de spil binnen het bouwproces: van de eerste tekeningen tot de oplevering. U heeft te allen tijde één aanspreekpunt. Benieuwd of wij u kunnen helpen bij uw idee? Bekijk gerust ons diverse portfolio en laat u inspireren voor uw eigen unieke idee. Naast het ontwerpen van uw droomidee kunnen wij voor u ook de benodigde vergunningen, engineering en bouwbegeleiding uit handen nemen. U bent van A tot Z ontzorgt en wij voeren uw unieke idee uit waarin u zich herkent en thuis voelt.

Wij zijn benieuwd naar uw ideeën en kijken uit naar een geheel vrijblijvende kennismaking. 

Wilt u vrijblijvend een uurtje brainstormen?
Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.
Ochtend
Middag
Avond
Ik ga akkoord met de privacyverklaring.
Portret Personeel
Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

 

Adres- en contactgegevens
Brand BBA I BBA Architecten
Hoofvestiging
Dam 67
2951 GA Alblasserdam
Bezoekadres 2
Stadhoudersweg 71
3039 EA Rotterdam
Bezoekadres 3
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres: info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op