Bouwstijlen zakelijk

Verschillende bedrijven hebben verschillende wensen en eisen voor hun bedrijfspand. Wij hielpen al veel bedrijven het perfecte pand bij hun wensen te realiseren, u kunt denken aan een kantoorpand, een uitvaartscentrum, winkel of wellnessresort. Ter inspiratie gaan we regelmatig wat dieper in op een bepaalde zakelijke bouwstijl. Dat doen we met artikelen op deze pagina. We vertellen meer over de kenmerken van de bouwstijl en ondersteunen het verhaal met mooie foto's uit ons portfolio. 

Wilt u ook gebruik maken van onze kennis en ervaring van zakelijke bouwstijlen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende brainstorm!


Bedrijfsgebouw

Een bedrijfsgebouw is meer dan een plek waar bureau’s neergezet kunnen worden: het is een plek waar uw werknemers en uw klanten zich prettig voelen. Het moet nu prettig werken, maar ook over vijf of tien jaar nog voldoen aan de wensen en eisen van uw onderneming.

In dit artikel vertellen we meer over de verschillende soorten bedrijfsgebouwen en laten we veel voorbeelden zien.

Bekijk bedrijfsgebouwen hier

 

Kantoorpanden

Een kantoorpand is meer dan een plek waar uw werknemers hun werk uit kunnen voeren aan bureaus: het is een plek waar ideeën ontstaan, het is het visitekaartje voor uw klanten en de plek waar klantenrelaties ontwikkeld worden.

Wilt u meer weten over het bouwen van een kantoorpand? Bekijk voorbeelden en meer informatie over onze werkwijze in dit blog:

Bekijk kantoorpanden hier

 

Autobedrijven

De uitstraling van uw autobedrijf is hét visitekaartje voor uw klanten. Al bij aankomst prenten uw bezoekers zich een eerste indruk in van uw bedrijf. Een belangrijke eerste indruk, want uw klanten komen niet voor de geringste aankoop.

Wilt u meer weten over het bouwen van een autobedrijf? Bekijk voorbeelden en meer informatie over onze werkwijze in dit blog.

Bekijk autobedrijven hier

 

Appartementencomplex

Appartementencomplexen zijn grote projecten die een straat of wijk een nieuw gezicht geven en woonruimte biedt aan verschillende personen of gezinnen.

Denkt u erover na om een appartementencomplex te laten bouwen? Ontdek in deze blog de kenmerken van een appartementencomplex en doe inspiratie op met de foto's van appartementencomplexen uit ons portfolio.

Bekijk appartementencomplexen hier

 

Spa en wellness

Een wellness complex is een plek die ingericht is op gezondheid en ontspanning. De vorm, kleuren en faciliteiten van het complex zijn daarbij van cruciaal belang.

Wilt u weten wat er allemaal komt kijken bij de aanleg van een spa of wellness-resort? Lees dan snel verder en bekijk prachtige wellness-projecten uit ons portfolio.

Bekijk wellnessprojecten hier