Architect herenhuis

U wilt een eigen huis laten bouwen en zoekt een manier om uw beeld, gevoel of visie verbeeldt te krijgen in deze villa. De juiste architect doet meer dan alleen het ontwerpen van een huis: deze voelt aan wat u voor ogen heeft, ook als u dat zelf niet goed onder woorden of beelden kunt brengen. Uw woning is een plek waarin u uzelf herkent én thuis voelt. Wellicht heeft u al een beeld bij de stijl van uw toekomstige droomhuis. Onze architecten zijn thuis in vele stijlen en staan graag voor u klaar om uw visie te verwezenlijken. Denkt u aan modern, landelijk of jaren ’30? Misschien is een herenhuis iets voor u. Onze architect herenhuis denkt graag met u mee.

Herenhuis

We kennen allemaal de prachtige panden langs de grachten in Amsterdam die het toonbeeld vormen van onze hoofdstad. Deze herenhuizen zijn in een stijl en op een technische manier gebouwd om de sfeer van de panden te vangen maar tevens geschikt zijn om dicht tegen elkaar aan te bouwen. Wist u dat het ook mogelijk is een herenhuis als vrijstaande villa te laten bouwen? Onze architect herenhuis weet dit op de juiste manier te ontwerpen binnen de omgeving. Zo neemt u de statige sfeer mee in een ontwerp waarin u niet alleen binnen, maar ook buiten de ruimte heeft om te genieten van uw droomthuis. Onze architect herenhuis weet als geen ander de elementen van een herenhuis te kiezen die bij u passen en deze te verbeelden in een ontwerp voor uw huis.

 

Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw herenhuis?

Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen

Kenmerken Herenhuis

Een herenhuis is een woning die statigheid en luxe ademt. Deze grote woningen bestaan minimaal uit twee volledige woonlagen en een zolder. Een van de belangrijkste en aantrekkelijkste kenmerken van een herenhuis zijn de hoogtes: een architect herenhuis zal al snel hoge plafonds en hoge gootlijnen verwerken in een tekening. Mede door de hoogte krijgt de woning haar deftige en royale uitstraling. Daarnaast heeft een herenhuis vaak precies in het midden van het huis de voordeur met daaromheen symmetrische ramen. Weet u niet zeker of u deze elementen wilt toepassen op uw huis? Een goede architect herenhuis weet precies welke kenmerken bij uw persoonlijkheid past.

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele herenhuizen uit ons portfolio:

Kennismaken?

Een ontwerp van Brand BBA | BBA Architecten kunt u herkennen aan de hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. Voor onze architecten is het uitgangspunt voor ieder ontwerp de wensen en het budget van onze opdrachtgever. Heeft u plannen voor het laten bouwen van een herenhuis? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect herenhuis!

Wilt u vrijblijvend een uurtje brainstormen?
Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.
Ochtend
Middag
Avond
Ik ga akkoord met de privacyverklaring.
Portret Personeel
Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

 

Adres- en contactgegevens
Brand BBA I BBA Architecten
Dam 67
2951 GA Alblasserdam
E-mailadres: info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op