Bouwen in Morgenslag, Hardinxveld

Wonen in Morgenslag: waar groen, water en ruimte elkaar omarmen

De noordoost rand van de kern in Boven-Hardinxveld is één van de uitbreidingslocaties in Hardinxveld-Giessendam. Daar ontwikkelt de gemeente een nieuwe wijk: Morgenslag. Morgenslag verschijnt op één van de mooiste plekken in de gemeente. Het accent bij de inrichting ligt op ruimte voor individuele beleving, ontmoeting en spel.

Hoe wilt u wonen?

Het karakter van het landschap leent zich uitstekend voor een vorm van bouwen waarin niet alle regels van tevoren zijn vastgelegd. Of het nu gaat om de inrichting van de kavel, het ontwerp en de bouw van de woning of de grootte van de kavel. De bewoners van Morgenslag krijgen de ruimte en vrijheid voor een eigen interpretatie en invulling.

In totaal zullen circa 80 woningen in Morgenslag verschijnen. De ontwikkeling daarvan vindt in 3 fasen plaats. Het eerste deelplan betreft onder meer een aantal bouwkavels (vrijstaande, twee-onder-een kapwoningen en geschakelde woningen) die de gemeente aanbiedt aan particulieren. Voor deze bouwkavels geldt het uitgangspunt van welstandsvrije bouw. Meld u nu alvast aan en vertel ons wat uw belangrijkste wensen zijn.

Voor iedere woonwens een oplossing in Morgenslag

In Morgenslag kunnen zowel twee-onder-één-kapwoningen als vrijstaande woningen worden gerealiseerd. Delen van het plangebied zijn voor de diverse woningtypes aangewezen.

Ga samen met ons de uitdaging aan en laat ons weten hoe we uw droomwoning werkelijkheid kunnen maken.

De mogelijkheden voor wonen in Morgenslag

Boven-Hardinxveld ligt prachtig aan de Merwede. Een omgeving waarin groen, water en ruimte elkaar omarmen, is het ideale decor voor ontspanning en rust. Het open slagenlandschap en de grienden zijn bij uitstek kenmerken van een natuurrijk gebied. Ondanks haar rustieke uitstraling is Boven-Hardinxveld prima bereikbaar.

De snelwegen A15 en A27 zijn binnen enkele minuten te bereiken en zorgen voor een prima ontsluiting naar de rest van Nederland of België. De treinstations Hardinxveld-Giessendam en Boven-Hardinxveld zorgen voor een goede bereisbaarheid via het spoor. Verder vind je alle faciliteiten in de directe omgeving. Van basisschool tot middelbare school, van supermarkt tot sportclub en van bibliotheek tot museum.

Hoe kunt u bouwen in Morgenslag?

Om uw droomwoning realiteit te maken kunt u verschillende wegen volgen. De meest gebruikelijke opties zijn:

Aanbesteden

U koopt een kavel en laat uw woning naar uw eigen wensen ontwerpen door  Brand BBA | BBA Architecten. Voor de bouw van de woning zoekt u vervolgens een aannemer door middel van een aanbesteding. Wij zetten ons graag in voor het verzorgen van de aanbesteding, directievoering, planning, budgetbewaking, kwaliteitscontrole en eindoplevering.

Omdat wij het ontwerp gemaakt hebben kennen wij het project als geen ander. Wij vervullen dan ook graag een coördinerende rol om het bouwproject te regisseren. Doordat ons bureau de spil vormt binnen dit proces en alle andere partijen aanstuurt heeft de opdrachtgever één aanspreekpunt.

Bouwteam

Tegenwoordig wordt er ook veel voor een bouwteam gekozen. Eén van onze vast bouwpartners (aannemers) schuift dan aan tijdens het ontwerp van de woning en adviseren vanuit hun specifieke deskundigheid zodat ontwerp en realisatie goed op elkaar afgestemd kunnen worden.

Brand BBA I BBA Architecten, uw architect voor Morgenslag

Brand BBA I BBA Architecten is een veelzijdig architectenbureau dat werkzaam is in een groot aantal sectoren. We hebben ruime ervaring in de ontwikkeling en nieuwbouw van woningen als ook CPO projecten (CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Bij CPO projecten is de realisatie van de woningen ook altijd vraag gestuurd.   

Door onze brede orderportefeuille beschikken wij over een verscheidenheid aan kennis en informatie die ingezet kan worden binnen de verschillende sectoren. Door zoveel mogelijk kennis in huis te hebben zijn wij in staat om onze doelgroepen optimaal te bedienen. Wij zijn gevestigd in Alblasserdam aan de Dam 67 in een historisch pand wat een prachtig werkdomein is voor ons enthousiaste team.

Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van mensen zoals u van idee naar realisatie van de woning. Wilt u eens vrijblijvend weten wat bouwen in Morgenslag voor u inhoudt en wat de kosten zijn? Bel ons dan eens op 078 691 92 11 of stuur ons een bericht.