U bevindt zich hier: Home / Projecten / Moderne schuurwoning Alblasserdam

Moderne schuurwoning Alblasserdam

- Nieuwbouw modern landelijke schuurwoning - In deze modern vormgegeven luxe landelijke schuurwoning is het heerlijk leven. De grote glaspartijen in de achtergevel garanderen een zee aan licht in de woning. De grote raampartijen bieden ook maximaal zicht naar buiten, zodat het mooie buitenleven ook binnen volledig wordt ervaren.

De gevels worden uitgevoerd in een strakke smalle antraciet steen gecombineerd met een rieten dak wat overloopt in de gevels. Het dak van het bijgebouw wordt uitgevoerd in donker geprepatineerd zink.

De entree in de voorgevel en de carport zijn voorzien van verticaal aangebrachte houten latten. Deze stijlvolle elementen geven een elegant accent aan de stoere zinken gevels.

De begane grond  bestaat bijna geheel uit één grote leefruimte, van waaruit de bewoners middels grote glaspartijen een panoramisch uitzicht over het water hebben. Binnen zijn de houten spanten zichtbaar omdat de kap volledig in het zicht is. De ruimtelijke beleving is dan ook van zeer hoog niveau.

De master bedroom met badkamer en royale garderobe bevind zich in het bijgebouw waardoor alle belangrijke functies op één woonlaag zijn gesitueerd. De overige ruimten zoals de wijnkelder, sauna, slaapkamers en badkamer bevinden zich in het souterrain welke grenzen aan de patio.

Categorie: particuliere-woningbouw
Opdrachtgever: Fam. Jansen
Locatie: Alblasserdam
BVO: 300 m2
Foto & Video
Wij hebben dit project tijdens deze fases begeleid:

Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Engineering
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?
Brand BBA I BBA Architecten
Dam 67
2951 GA Alblasserdam

E-mailadres: info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11


Contactformulier
Telefonische bereikbaarheid
Ma: 08:30 - 17:30
Di: 08:30 - 17:30
Wo: 08:30 - 17:30
Do: 08:30 - 17:30
Vr: 08:30 - 17:30
Za: Gesloten
Zo: Gesloten
kennismaken
Wekelijkse inspiratie op uw tijdlijn?
Like ons op Facebook