Architect woning met houten gevel

U gaat een eigen woning laten bouwen en zoekt de juiste sfeer voor het ontwerp. De juiste architect weet uw beeld, gevoel of visie om te zetten in uw droomthuis. Heeft u al een beeld bij uw toekomstige woning? Wellicht bent u benieuwd naar een woning met houten gevel? Onze architect woning met houten gevel denkt graag met u mee.

Houten gevel: een duurzame en sfeervolle oplossing

Bij een houten gevel denkt men vaak aan een landelijke woning die een knipoog geeft naar oudere tijden. Hoewel dit materiaal zich daar prachtig voor leent, kunt u ook zeker een houten gevel verwerken in een nieuwere stijl. Door de hoekige vorm en eigen uitstraling past een houten gevel ook bij een moderne woning. Het heeft allemaal te maken met het ontwerp én de afwerking van deze sfeervolle gevel. Een houten gevel lééft namelijk. Het bouwmateriaal dat recht uit de natuur komt zal zich in de eerste jaren nog aanpassen aan zijn nieuwe omgeving. De invloed van zonlicht, regen en wind zal prachtige sporen achterlaten. Met een houten gevel van onze architect woning met houten gevel, wordt uw huis dus na verloop van tijd nóg mooier!

Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw woning met houten gevel?

Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen

De juiste architect woning met houten gevel

De juiste architect woning met houten gevel weet als geen ander dat de houtsoort bepalend is voor hoe de gevel er in de toekomst uit gaat zien, of u nu een moderne woning heeft of een landelijke villa. Onze architect woning met houten gevel weet hier wel raad mee. Zo raden we de toepassing van (transparante) lak eigenlijk altijd af. Lak laat na enkele jaren los waardoor er plaatselijk vergrijzing op kan treden. Een houten gevel blijft liever onbehandeld of kan anders gebeitst worden. Een beits tegen vergrijzing bestaat niet maar u kunt bij de keuze van de houtsoort wel bekijken op welke wijze de houtsoort vergrijst zodat dit natuurlijke verschijnsel na verloop van tijd één wordt met uw woning.

Meer inspiratie?

Bekijk hier woningen uit ons portfolio:

Kennismaken?

Een ontwerp van Brand BBA l BBA Architecten kunt u herkennen aan hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en een harmonieuze relatie met de omgeving. Vooral met een houten gevel komt deze laatste pijler goed tot zijn recht. Ons uitgangspunt bij elk project zijn de wensen en budgetten van onze opdrachtgever. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een woning met een houten gevel? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect woning met houten gevel.

Wilt u vrijblijvend een uurtje brainstormen over uw woning met houten gevel?
Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.
Ochtend
Middag
Avond
Ik ga akkoord met de privacyverklaring.
Portret Personeel
Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

 

Adres- en contactgegevens
Brand BBA I BBA Architecten
Dam 67
2951 GA Alblasserdam
E-mailadres: info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op