Architect landelijke moderne woning

U zoekt inspiratie voor een nieuwe woning. Wellicht heeft u zich al laten verleiden door het romantische gevoel van een landelijke woning of heeft u ook al met een oog gekeken naar de strakke lijnen van een moderne woning. Een architect voelt goed aan wat u wilt: ook als u dat zelf niet goed onder woorden kunt brengen of kunt visualiseren. Het gaat erom dat u zich thuis voelt in uw nieuwe huis. Wellicht gaat u voor klassiek, of een schuurwoning. Ons architectenbureau heeft veel ervaring met verschillende stijlen: laat u inspireren door onze website en portfolio.

Architect landelijke moderne woning

De landelijke bouwstijl is een typische bouwstijl voor Nederlandse bodem. Van oudsher zie je deze romantische en karakteristieke stijl terug op het platteland en in beboste omgevingen. Door het vele gebruik van natuurlijke materialen hebben de huizen een tijdloos en warm karakter. Aan de andere kant van het spectrum staat een moderne woning: strak, clean en ingericht op comfort en ruimte. Deze wat koudere stijl laat zich bijzonder goed combineren met het warme van een landelijke woning. Onze architect landelijke moderne woning weet deze twee tegenpolen op een organische manier met elkaar samen te smelten zodat u kunt genieten van de warmte van een landelijk huis met het woongenot van een moderne woning.

Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw landelijke moderne woning?

Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen

Kenmerken van een landelijke moderne woning

Een architect landelijke moderne woning weet: de kenmerken van beide stijlen laten zich bijzonder goed mengen. Zo kunt u gaan voor een landelijke structuur met moderne elementen: robuuste ramen, gewaagde afwerkingen met beton of zink of gebruik van kleuren die tegenpolen zijn zoals zwart wit. Daarentegen kunt u het ook omdraaien: een strak skelet van uw huis met rechte lijnen die u afwerkt met de warme landelijke tonen: een rieten dak, toepassing van hout of andere landelijke afwerkingen. Onze architect landelijke moderne woning weet de elementen precies zo met elkaar te combineren dat deze landelijke moderne woning uw thuis wordt.

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele landelijke moderne woningen uit ons portfolio:

Kennismaken?

De ontwerpen van Brand BBA l BBA Architecten kenmerken zich door hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. Onze architect landelijke moderne woning weet al deze elementen samen te smelten tot uw nieuwe thuis. Ons uitgangspunt bij elk ontwerp zijn het budget en de wensen van onze opdrachtgever. Heeft u plannen voor het laten ontwerpen van een landelijke moderne woning? Bespreek uw idee├źn en wensen vrijblijvend met ons architect landelijke moderne woning!

Wilt u vrijblijvend een uurtje brainstormen?
Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.
Ochtend
Middag
Avond
Ik ga akkoord met de privacyverklaring.
Portret Personeel
Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

 

Adres- en contactgegevens
Brand BBA I BBA Architecten
Dam 67
2951 GA Alblasserdam
E-mailadres: info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op