Herbestemming erfgoed

Herbestemming erfgoed gaat erom dat panden niet onnodig leegstaan of gesloopt worden: zo krijgen vele monumentale panden een kans op een prachtig tweede leven. Met een herbestemming erfgoed brengen wij de waarde van erfgoed in beeld en zoeken we samen met u naar een zinvolle herbestemming om zo lang én bijzonder mogelijk te genieten van een historisch pand. Liever het project van A tot Z bij 1 partij? Dan werken we graag samen met onze vaste bouwpartners om u ook bij de uitvoering volledig te ontzorgen.

Een origineel idee voor uw herbestemming erfgoed

Een kerk die een boekenwinkel wordt, een oud klooster als restaurant of van boerderij naar appartementencomplex: u kunt eindeloze kanten op met erfgoed dat een herbestemming mag krijgen. Het mooie aan herbestemming is dat de uitstraling en kenmerken van een (historisch) erfgoed in zekere mate bewaard kunnen blijven. Zo kunt u de oorspronkelijke constructie bewaren en het een nieuwe plek geven in het ontwerp van de nieuwe bestemming. Daarnaast is herbestemming goed voor het milieu omdat we met de originele constructie werken. Wij brainstormen graag met u mee over het project dat u voor ogen heeft of bedenken een aantal originele ideeën voor uw erfgoed.

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele erfgoedprojecten uit ons portfolio:

Kennismaken?

Onze architecten kijken ernaar uit uw plannen te mogen ontwikkelen en samen met u te sparren. Wij geloven dat de beste projecten een ideale balans vinden tussen beleving en kwaliteit, sfeer en functionaliteit en dat allemaal binnen de juiste relatie met de omgeving. Onze architecten ontwerpen dan ook uitsluitend hoogwaardige architectuur. Bekijk ons portfolio voor inspiratie of neem direct contact op met onze architect herbestemming erfgoed om uw ideeën en wensen vrijblijvend te bespreken!

Wilt u vrijblijvend een uurtje brainstormen?
Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.
Ochtend
Middag
Avond
Ik ga akkoord met de privacyverklaring.
Portret Personeel
Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

 

Adres- en contactgegevens
Brand BBA I BBA Architecten
Hoofvestiging
Dam 67
2951 GA Alblasserdam
Bezoekadres 2
Stadhoudersweg 71
3039 EA Rotterdam
Bezoekadres 3
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres: info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op