Bedrijfspand bouwen

Uw bedrijf groeit en heeft meer ruimte nodig, of misschien heeft u nog geen eigen bedrijfspand en gaat uw de stap nu wagen? De architecten van Brand BBA hebben veel ervaring met het ontwikkelen van vele verschillende soorten bedrijfspanden. Laat u hier inspireren!

Bedrijfspand bouwen

Een bedrijfspand bouwen is een belangrijk project waarbij vele facetten aan bod komen. Wat wordt de locatie van uw pand? Houdt u ook rekening met toekomstige uitbreiding? Kunt u bij een bedrijfspand bouwen ook kiezen voor duurzaam bedrijfspand laten bouwen? Elk soort bedrijfspand heeft een eigen doel, uitstraling en bijbehorende kenmerken. Onze architect bedrijfspand weet een professionele uitstraling te ontwikkelen terwijl het pand voldoet aan de meest efficiënte en werkinspirerende vormen en inrichting.

Voor elke fase advies van een architect bedrijfspand

Als u een bedrijfspand laat bouwen is het prettig als u een partner heeft die mee kan denken over alle fases van het proces rondom een bedrijfspand bouwen. Er komt namelijk stiekem best veel bij kijken. Heeft u al stilgestaan bij grondkosten, het bouwrijp maken van het perceel of toekomstige uitbreiding of duurzaamheid? Wij kijken graag met u mee naar een geschikte locatie, de mogelijkheden en de beperkingen van uw plannen om een bedrijfspand laten bouwen en kunnen tevens de gesprekken met de gemeente voor u uit handen nemen. Zo hebt u in elke fase advies van een architect met ruime ervaring bij een bedrijfspand bouwen.

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele bedrijfspanden uit ons portfolio:

Kennismaken?

Wij geloven: bouwen moet vooral leuk zijn! Gelukkig worden wij bijzonder enthousiast van sparren over ideeën, het ontwikkelen van technische plannen en alle keuzes en elementen zodanig met elkaar te verbinden dat er een inspirerende en professionele werkplek ontstaat. Uw bedrijfspand laten bouwen door een ervaren partij? Neem dan contact met ons op om uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architecten te bespreken.

Wilt u vrijblijvend een uurtje brainstormen?
Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.
Ochtend
Middag
Avond
Ik ga akkoord met de privacyverklaring.
Portret Personeel
Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

 

Adres- en contactgegevens
Brand BBA I BBA Architecten
Dam 67
2951 GA Alblasserdam
E-mailadres: info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op