Architect uitvaartcentrum

Een uitvaart is een emotionele en belangrijke aangelegenheid. Men wil zich in alle rust concentreren op de ceremonie rondom het afscheid nemen van een dierbare. Daar hoort een plek bij waar men zich op zijn gemak voelt en een visuele ondersteuning is voor het symbolische karakter van de ceremonie. Een architect uitvaartcentrum weet dit haarfijn te vertalen in een passend ontwerp.

Kenmerken van een uitvaartcentrum

Een uitvaartcentrum bevindt zich vaak aan de rand van een stad of dorp, of zelfs juist middenin de natuur. Dat zijn ook vaak de uitgelezen plekken om een rouwdienst plaats te laten vinden; bereikbaar, maar rustig. Een uitvaartcentrum is een sobere plek, maar niet perse een simpel ontwerp. De symbolische weg van een ceremonie kan vertaald worden in de vormen, kamers en materiaalgebruik van het uitvaartcentrum om zo een plek te creëren  die perfect aanvoelt voor het moment. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van glas om de natuur rondom de plek een prominente aanwezigheid te geven, het gebruik van hout, effen kleuren en natuursteen om zowel de binnen- als de buitenkant een natuurlijke sfeer te geven. Een architect uitvaartcentrum weet een zodanig ontwerp te maken dat dit samenkomt op één plek.

Voor elke fase advies van een architect uitvaartcentrum

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van verschillende locaties uitvaartcentra. Onze architect uitvaartcentrum denkt met u mee in elke fase - en alle facetten - van uw uitvaartcentrum. Wilt u uw huidige uitvaartcentrum verbouwen, moderniseren of bouwt u een nieuw centrum van de grond op? Onze architect uitvaartcentrum kan u in alle facetten bijstaan: van ontwerp tot bouwvergunning en de keuze van de aannemer.

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele uitvaartcentra uit ons portfolio:

Kennismaken?

Onze architect uitvaartcentrum kijkt ernaar uit uw plannen te bekijken, ontwikkelen en tot realisatie te brengen. Wij vinden voor u de juiste balans tussen beleving en kwaliteit, sfeer en functionaliteit, en dat allemaal binnen een gebalanceerde relatie met de directe omgeving van uw uitvaartcentrum. Onze architect uitvaartcentrum ontwikkeld uitsluitend hoogwaardige architectuur. Bekijk ons portfolio voor gerelateerde projecten of neem direct contact op met onze architect uitvaartcentrum om uw ideeën en wensen vrijblijvend te bespreken!

Wilt u vrijblijvend een uurtje brainstormen?
Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.
Ochtend
Middag
Avond
Ik ga akkoord met de privacyverklaring.
Portret Personeel
Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

 

Adres- en contactgegevens
Brand BBA I BBA Architecten
Hoofvestiging
Dam 67
2951 GA Alblasserdam
Bezoekadres 2
Stadhoudersweg 71
3039 EA Rotterdam
Bezoekadres 3
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres: info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op